9 juli a.s. De 4e ACON Autocross wedstrijd met wederom bomvol programma

De seinen voor komende zondag staan op GROEN !! De 4e ACON Autocross wedstrijd komt eraan en we verwachten een hele drukke dag.
Naast de 4 vaste klassen die we bij de ACON Autocross laten rijden, gaan we deze keer een extra toetje geven in de vorm van de Verstevigde Klassen en de Buggy’s ! Dus hebben we 6 klassen aan de start.
Onze wedstrijdleider van deze middag, Willem Bas, zal ongetwijfeld direct om 11.30 uur willen beginnen. We willen natuurlijk weer een vlot programma hebben, maar onze tijd is kostbaar.

Het circuit, de tribunes en het parkeerterrein zijn weer gemaaid, alles is weer netjes neergezet en de laatste zaken worden geregeld.
Dat wil ook weer zeggen dat we weer gaan sproeien op de zaterdag. Voorwerk voor een goede baan is van groot belang willen we het programma vlotjes kunnen afwerken.

Even wat anders. In een grote straal rond het circuit wordt op vele plaatsen aan de weg gewerkt. De ACON Autocross heeft met diverse instanties contact gehad over deze werkzaamheden. Er is ons verzekerd dat vanuit Friesland de weg richting Sint Maarten open is en men kan daar gewoon langs. Van de richting Alkmaar is het iets anders. Bij Warmenhuizen is een deel afgesloten. De omleidingsroute is prima aangegeven. Dus volg deze goed dan komt u zeker op het ACON Autocross circuit terecht.

Maar……PAS UW SNELHEID AAN BIJ AL DEZE WEG OPBREKINGEN EN OP PLAATSEN DIE DIT WEEKEND ZIJN VRIJGEGEVEN.
Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de goede naam die we met zijn allen hebben, blijven behouden. Kom ietsje vroeger naar Sint Maarten. Er is genoeg te doen en we beginnen op tijd. En het weer beloofd ook goed te zijn. Smeerseltjes mee dus en misschien een stoeltje.

Komende zondag, ondanks dat we 6 klassen deze dag hebben, blijft de entreeprijs ongewijzigd. Dus maar 8 euro voor de volwassenen. Kinderen onder de 12 jaar betalen nog steeds 2 euro. Waar is dat nog zo. Een dag vertier voor zo een mooie prijs!!!
En ook nog gratis parkeren en een full colour programmaboekje. Die krijgt u zomaar van ons en van onze sponsoren.
Laat anderen ook weten van onze mooie entreeprijzen.

Wij hopen dat u weer geniet komende zondag. Oh ja, geef onze vrijwilligers eens een schouderklopje. Die verdienen het.

Groet namens het bestuur,
Hans Kruijer – Secretaris.Nieuwsbrief

Houd jij ook niet van spam? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang aankondigingen over komende crossen, nieuws, eventuele aflastingen en maak af en toe kans op prijzen!