NAB Licentie kopen

Via onderstaande knop kunt u een licentie kopen, u krijgt al gelijk een licentienummer toegekend en de officiële licentie wordt thuis gestuurd. Na de aankoop moet u uw licentienummer invullen op uw profiel en later gevolgd door een scan, daarna wordt uw account geverifieerd door controle van de licentie en uw rijbewijs. Indien alles goed wordt bevonden krijg u een vinkje bij uw profielfoto en bent u klaar om deel te nemen aan de cross, ook bent u dan zichtbaar in de startlijst.

NAB licentie 2018 kopen

DAG Licentie aanvraag Autocross 2018

PA polis 2018

Heeft u al een NAB licentie?

Om uw inschrijving als coureur bij de Acon compleet te maken en geverifieerd te worden, moet u uw profiel bijwerken door het invullen van uw NAB Licentie en het uploaden van een scan van de licentie. Na het controleren van uw rijbewijs en uw licentie, krijgt u een geverifieerd account(te zien aan het vinkje bij uw profielfoto), hierna kunt u deelnemen aan de cross en wordt uw naam zichtbaar in de startlijst.

Het bestuur van de ACON autocross heeft na veel gesprekken met onze eigen verzekeringsmaatschappij en met de NAB (Nederlandse Autosport Bond) het volgende besloten.
De ACON autocross wordt per heden, 5 april 2015, lid van de NAB.

Dit houdt voor de ACON in het algemeen het volgende in.
Het ACON circuit zal uitgebreid door de NAB worden gekeurd op veiligheid. Alle aspecten voor rijders, monteurs, publiek, medewerkers en bestuur zullen worden meegenomen. Mogelijk dient het bestuur van de ACON, voor aanvang van haar eerste wedstrijd, aanpassingen te doen aan het circuit, rennnerskwartier of andere zaken. Als al deze zaken door de NAB in orde zijn bevonden, dan zal er een verklaring door de NAB worden afgegeven waarbij het ACON circuit als veilig wordt beschouwd.

Dit houdt voor de rijders het volgende in.
Er mag bij de ACON autocross alleen gereden worden als men een licentie van de NAB heeft. Geen licentie is niet rijden. Men kan een jaarlicentie kopen (kosten € 130,00) of een daglicentie ( kosten € 50,00). Rijdt men ook bij een andere vereniging en daar heeft men al een NAB jaarlicentie aangeschaft, dan is deze ook voor de ACON autocross geldig.
Wij willen de rijders niet op extra kosten jagen, maar wij willen wel dat alle rijders, monteurs, publiek, medewerkers en bestuur goed verzekerd zijn.Nieuwsbrief

Houd jij ook niet van spam? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang aankondigingen over komende crossen, nieuws, eventuele aflastingen en maak af en toe kans op prijzen!