Wie volgt Rick de Graaff op als Nederlands Kampioen Rodeo ?

Het beloofd een drukte van jewelste te worden op de tweede ACON Autocross wedstrijd. Nu al hebben we meer aanmeldingen dan de eerste cross ! Prachtig toch!
Onze coureurs zullen er weer voor gaan en willen zichzelf en al die anderen vermaken. Ja, het gaat gebeuren!

In de week voorafgaand aan de wedstrijd heeft het bestuur van de ACON Autocross nog even de puntjes op de i gezet. Van alle klassen werden nog even de pijnpunten doorgenomen en zo mogelijk opgelost. De Verstevigde Klasse, onze gastklasse van 14 mei 2017, kreeg natuurlijk ook weer de nodige aandacht.
Maar zeker kregen onze Rodeo rijders de aandacht. Het uitgebreide draaiboek werd doorgenomen, want het moet geolied gaan. Aan het einde van de dag willen we een trotse en terechte Kampioen hebben. We hopen dat we de 75 rijders gaan halen die gaan strijden om de winst.

Het rennerskwartier zal deze dag wel weer volle bak zijn. Volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers. Dat geldt trouwens ook voor ons publiek. Er is ruim voldoende parkeer gelegenheid, maar ook daar geldt, kijk en luister naar de aanwijzingen van onze gewaardeerde medewerkers. U krijgt dan zeker een mooi plekje.

Morgen gaan we starten om 11.30 uur. Onze starter en wedstrijdleider zijn dan klaar om te beginnen. U natuurlijk ook. Wij wensen een ieder veel plezier. Geniet ervan.
Tot morgen !

Groet namens het bestuur van de ACON Autocross
Chris, Willem, Erica, Rina, John, Klaas en HansNieuwsbrief

Houd jij ook niet van spam? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang aankondigingen over komende crossen, nieuws, eventuele aflastingen en maak af en toe kans op prijzen!